Cases

01

Shopify Meetup Copenhagen

AdNudging og Grafikr havde en unik mulighed for at alliere sig med Shopify om et arrangement, der dels skulle generere leads og dels skulle positionere AdNudging og Grafikr som thought leaders på deres respektive ekspertiseområder indenfor e-commerce. 

arrangor-team-blue2

02

Tech Nights @ team.blue

team.blue, tidligere kendt i Danmark som Zitcom, havde en ambition om tiltrække nyt talent til deres udviklingsafdeling. Arrangør fik lov til at tænke ud af boksen med et rekrutteringsarrangement, som vakte interessen hos flere potentielle kandidater. 

03

Fejl & Fuckups 2018

Companyons havde en vision om at bringe entreprenante århusianere tættere på hinanden med en helt særlig konferenceoplevelse, der samtidig skulle løfte brandingen af deres kontorfællesskaber til et nyt niveau. 

arrangor-companyons-fejl2

04

Spørg en revisor

Revisionsvirksomheden Tal & Tanker havde et ønske om at udbygge deres kundebase blandt etablerede iværksættere i Aarhus og samtidig sprede budskabet om deres unikke spidskompetence indenfor forretningsrådgivning. 

05

Talent & Diversity Summit 2018

Lead the Talent havde lagt et ambitiøst program for deres konference, Talent & Diversity Summit 2018 og havde brug for at sikre sig, at eksekveringen gik som planlagt.